ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank lansează un produs nou de creditare dedicat persoanelor fizice

Doriţi să achiziţionaţi tehnică nouă de uz casnic, să mergeţi la odihnă sau să îndepliniţi nişte planuri mai vechi şi nu vă ajung bani? ProCredit Bank vă oferă soluţia perfectă: creditul pentru nevoi personale, ProPractic.

Pentru a beneficia de acest produs trebuie să fiţi angajat în câmpul muncii de cel puţin 3 luni şi să fi primit cel puţin o dată salariul prin intermediul cardurile bancare de la ProCredit Bank. Valoarea maximă a împrumutului poate să cuprindă suma netă a salariului dvs. din ultimele 3 luni. Creditul pentru nevoi personale se acordă în valuta naţională, pe o perioadă de până la 12 luni.

„Este primul produs de creditare pentru nevoi personale oferit de ProCredit Bank clienţilor persoane fizice. De asemenea, în scopul îmbunătăţirii condiţiilor de trai oferim şi împrumuturi pentru repararea/renovarea locuinţei clienţilor persoanele fizice. Pentru noi este esenţial ca clienţii noştri să beneficieze de servicii şi produse bancare la condiţii avantajoase pentru ei, oferite într-un mod responsabil, transparent şi profesionist. Iată de ce, ProCredit Bank acordă o atenţie deosebită analizei detaliate a posibilităţilor clientului de a restitui împrumutul bancar, evitând astfel riscurile de supraîndatorare al acestora”, a menţionat Natalia Osadcii, Director Executiv ProCredit Bank.

În activitatea sa ProCredit Bank acordă o atenţie deosebită oferirii creditelor într-un mod responsabil şi transparent. Din aceste considerente, un element definitoriu la acordarea creditului este analiza detaliată a posibilităţilor financiare a clientului de a restitui împrumutul bancar, care să îi asigure între timp un trai decent şi firesc.

 

ProCredit Bank. Banca pentru tine, banca pentru fiecare.

 * * * * *
B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (81,9244%), KfW, Germania (11,9883%) şi DOEN Foundation, Olanda (6,0873%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare Dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md

 

© ProCredit Bank, 24 noiembrie 2010. Toate drepturile sunt protejate.