ProCredit Bank marchează Ziua Internaţională a Economisirilor

Astăzi, 31 octombrie 2012 ProCredit Bank, împreună cu întreaga comunitate bancară din Republica Moldova marchează Ziua Internaţională a Economisirilor.
 
Pe lângă conferinţa de presă organizată împreună cu Asociaţia Băncilor din Republica Moldova, ProCredit Bank desfăşoară un şir de activităţi tradiţionale de informare a clienţilor despre economisiri şi rolul acestora, la standul băncii amenajat pe arterele principale ale oraşului Chişinău. Plus la aceasta, în Luna Economisirilor ProCredit Bank a lansat un serviciu nou – contul de economii cu card, care oferă clienţilor acces la economisirile lor atucni când au nevoie. Toate fiind completate de o deservire de înaltă calitate, transparenţă şi siguranţa serviciilor oferite de ProCredit Bank, care este parte a grupului internaţional ProCredit. 
 
„De la începutul activităţii noastre -  decembrie 2007, ne-am angajat să punem la dispoziţia clienţilor noştri servicii bancare în mod responsabil, contribuind la consolidarea unei culturi a economisirii în rândul oamenilor, precum şi stabilind parteneriate de durată; toate acestea fiind o parte esenţială a misiunii băncii. Astăzi, suntem bucuroşi să marcăm deja al treilea an consecutiv, împreună cu toată comunitatea bancară „Ziua Internaţională a Economisirilor”. Credem că printr-un efort comun, putem atrage atenţia oamenilor asupra importanţei economisirilor şi rolul acestora pentru economia naţională a ţării noastre” menţionează Natalia Osadcii, Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere
 
Cu prilejul Zilei Economisirii, ProCredit Bank în parteneriat cu compania Evenda va desfăşura duminică, 4 Noiembrie, un seminar de educaţie financiară destinat planificării şi gestionării eficiente a bugetului familiei. Scopul seminarului este de a aduce la cunoştinţa oamenilor cum să economisească şi de ce este important să economisească mai întâi, şi apoi să cheltuiască. Acesta este primul seminar de educaţie financiară care are loc în Moldova, ce va avea loc la cinematograful Gaudeamus din oraşul Chişinău, cu începere de la ora 9:00. Pentru informaţii adăugătoare, puteţi telefona la 022 93-10-96.
 
 
Economiseşte astăzi pentru siguranţa zilei de mâine.
 
* * * * *
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est si America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.   
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.
 
© ProCredit Bank, 31 octombrie 2012. Toate drepturile rezervate.