ProCredit Bank a organizat ediţia a doua a campaniei "Împreună facem planeta mai curată!"

Sâmbătă, 20 octombrie, întreaga echipă ProCredit Bank a desfăşurat a doua iniţiativă de responsabilitate socială din cadrul campaniei Împreună facem planeta mai curată!, scopul căreia fiind manifestarea unei atitudini şi comportament responsabil faţă de mediului înconjurător. Parcurile şi aleile sunt refugiul, prima sursă de inspiraţie şi odihnă pentru majoritatea locuitorilor ţării. Astfel, angajaţii băncii din oraşele şi localităţile unde ProCredit Bank îşi desfăşoară activitatea, inclusiv şi Oficiul Central din Chişinău, au participat la curăţarea a câte un parc din regiune.
 

     

 

    

 

    

 

În doar câteva ore au fost colectate zeci de saci de sticle, pungi din plastic şi deşeuri din parcul Valea Trandafirilor din oraşul Chişinău, parcul Central din oraşul Comrat, aleea bulevardului M. Eminescu din oraşul Bălţi, precum şi de pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Cahul sau strada Naţională din oraşul Ungheni etc.
Aşa cum dezvoltarea şi cultivarea unui spirit responsabil faţă de mediul înconjurător se începe de la o vârstă fragedă, angajaţii au venit cu copiii lor, care au participat la această iniţiativă.
 
    
 
„Pe parcursul anilor, ProCredit Bank a dat dovadă de spirit civic, organizând activităţi, campanii de responsabilitate socială în vecinătăţile în care activează, curăţind fântâni, parcuri sau terenuri de joacă pentru copii.Fiind o bancă social responsabilă faţă de mediul înconjurător, ProCredit Bank a lansat în primăvara acestui an o campanie internă de eficienţă energetică de mare anvergură. În luna mai, curent am desfăşurat prima etapă, iar acum suntem bucuroşi că am ajuns la a doua etapă a campaniei, pe care ne propunem să o continuăm şi în anul următor, deoarece menţinerea unei planeta curate, unde vor locui copiii noştri, este de datoria şi obligaţia morală a fiecăruia din noi, pe termen lung” menţionează Altynbek Turkbaev, Corodonator Mediul Înconjurător din cadrul ProCredit Bank.
 
       
 
ProCredit Bank aduce sincere mulţumiri Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi din oraşul Chişinău, precum şi Primăriilor oraşelor din regiuni, pentru sprijinul şi suportul acordat.
 
   
 
  Împreună facem planeta mai curată!
 
 
*****
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est si America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.   
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

 
© ProCredit Bank, 23 octombrie 2012. Toate drepturile sunt protejate.