ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Echipa ProCredit Bank face curat în toată ţara

ProCredit Bank s-a alăturat iniţiativei „Hai Moldova”, care s-a desfăşurat sâmbătă, 12 mai 2012, în toată ţară. Fiind o bancă social responsabilă faţă de mediul înconjurător, ProCredit Bank mereu a acordat o atenţie deosebită menţinerii unei planete mai curate şi consumului responsabil de resurse.
 
Aşa cum spiritul de echipă este valoarea care mereu ne-a ghidat pasul, întreaga echipă ProCredit Bank, din toate filialele şi agenţiile băncii, din 14 oraşe ale ţării, inclusiv şi oficiul central din Chişinău, au dedicat o parte din timpul său pentru a face ţara mai curată. Astfel, au fost colectaţi zeci de saci de sticle, pungi din plastic, deşeuri din parcuri, alei, păduri; locurile care sunt un refugiu,o sursă de inspiraţie şi odihnă pentru majoritatea populaţiei.

   

    

Iniţiativa „Hai Moldova” nu este prima acţiune la care ProCredit Bank participă. Pe parcursul anilor de activitate, ProCredit Bank a dat dovadă de spirit civic, organizând activităţi de responsabilitate socială în vecinătăţile în care activează, curăţind fântâni, parcuri sau terenuri de joacă pentru copii.
 
   ProCredit Bank. Împreună facem planeta mai curată.
 

****** 

ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est, America Latină.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.    

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 15 mai 2012. Toate drepturile sunt protejate.