ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank în parteneriat cu Banca Europeană de Investiţii oferă finanţare afacerilor mijlocii din Republica Moldova

Având o viziune comună faţă de facilitarea accesului la finanţarea afacerilor mijlocii pe termen lung, ProCredit Bank împreună cu Banca Europeană de Investiţii au semnat un acord de finanţare destinat comunităţii de afaceri din Moldova. Potrivit acordului, clienţii business se pot adresa la ProCredit Bank pentru a accesa cu uşurinţă resurse pentru completarea capitalului circulant, procurarea tehnicii, echipamentelor,oficiilor din fondurile europene.    
 
Întreprinderile mijlocii cu o activitate stabilă şi fructuoasă pot beneficia de un credit de la ProCredit Bank şi Banca Europeană de Investiţii pentru finanţarea proiectelor investiţionale sau a capitalului circulant la rate procentuale preferenţiale şi condiţii convenabile de rambursare până la 15 ani.
 
"Împreună cu Banca Europeană de Investiţii suntem bucuroşi să anunţăm semnarea acestui acord, scopul căruia fiind de a oferi susţinere şi acces liber întreprinzătorilor locali, la o finanţare flexibilă şi avantajoasă. Oferirea clienţilor noştri finanţare accesibilă în mod responsabil, rămâne a fi o parte important a misiunii noastre, pe care vom continua să o cultivăm”, menţionează Vladislav Gârbu, Preşedintele Comitetului de Conducere
 
 
ProCredit Bank. Împreună. Zi de zi.
 
*****
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est, America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.    
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

 

 © ProCredit Bank, 21 mai 2012. Toate drepturile sunt protejate.