ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

O rază de zâmbet pentru toţi prietenii lui Zuzu

Sâmbătă, 04 iunie, toţi amicii albinuţei Zuzu şi-au dat întâlnire la binecunoscuta căsuţă a albinuţei Zuzu, din Grădina Publică Ştefan cel Mare pentru a petrece o după-amiază veselă împreună.

        

 

De la eveniment nu au putut lipsi nici cei mai ghiduş prieteni ai albinuţei – Păpuşile de la Teatrul Municipal Guguţă. Alături de ei, toţi oaspeţii au dansat, au cântat, s-au jucat în cele mai hazlii jocuri, au spus poezii; într-un cuvânt – s-au distrat de minune. Iar la final toţi copii au avut parte de o surpriză - un spectacol de păpuşi

     

     

           

ProCredit Bank organizează în mod tradiţional evenimente de ordin social dedicate copiilor din comunitatea în care operează, fiind o bancă social responsabilă. Eforturile investite în acest proiect au menirea de a bucura nenumărate suflete de copii, oferindu-le un loc de joacă pe măsura entuziasmului şi energiei specifice vârstei lor.

                   

 

ProCredit Bank. Pentru că îi pasă de familia mea.

* * * * *

B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est, America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (79,05%), KfW, Germania (15,06%) şi DOEN Foundation, Olanda (5,89%).

 

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

 

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

 

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail e.frunza@procreditbank.md.

 

© ProCredit Bank, 07 iunie 2011. Toate drepturile sunt protejate.