ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Prima agenţie ProCredit Bank şi-a început activitatea în centrul oraşului Chişinău

ProCredit Bank a început efectuarea operaţiunilor bancare şi prestarea gamei de servicii şi produse în cadrul primei agenţii, sub egida filialei nr. 2 Chişinău-Centru, amplasată pe artera principală a oraşului Chişinău – Bd. Ştefan cel Mare 124. Astfel, de luni până vineri, de la 09:00 la 18:00, agenţia îşi deschide larg uşile pentru toţi clienţii, precum şi trecătorii, care vor să efectueze diverse operaţiuni bancare, cum ar fi: schimb valutar, transferuri de mijloace băneşti, achitarea serviciilor comunale, deschiderea conturilor curente, de economii, de depozit, efectuarea plăţilor naţionale şi internaţionale etc.

Echipă profesionistă şi bine instruită, capabilă să răspundă la toate întrebările şi sugestiile clienţilor persoanelor fizice şi juridice, dar şi echipamentul modern, anturajul transparent, luminos şi funcţional oferă clienţilor tot ceea ce au nevoie. Agenţia se află în perimetrul străzilor Armenească/Bulgară intersecţie cu Bd. Ştefan cel Mare – un loc foarte accesibil şi comod pentru clienţi, din punct de vedere al amplasării.

Prin deschiderea agenţiei nr. 7 a filialei Chişinău-Centru dorim să fim mai aproape de oamenii din comunitate, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de gama noastră de produse simple, transparente, dar în acelaşi timp şi accesibile. Noua agenţie dispune de toate mijloacele necesare clienţilor persoane fizice pentru a efectua diverse operaţiuni bancare. Totodată, deschiderea agenţiei cadrează perfect cu strategia noastră de extindere a reţelei de oficii a băncii”, a menţionat Vladislav Gârbu, Preşedintele Comitetului de Conducere al ProCredit Bank.

În prezent, banca are 23 de oficii în toată ţara, dintre care 9 în oraşul Chişinău şi 14 în regiuni.

 

ProCredit Bank. Pentru că îi pasă de familia mea.

* * * * *
B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (79,05%), KfW, Germania (15,06%) şi DOEN Foundation, Olanda (5,89%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 01 iunie 2011. Toate drepturile sunt protejate.