ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank participă la Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii

În perioada 25 – 27 mai 2011, ProCredit Bank participă la ediţia a XI-a a Forumului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, desfăşurat în cadrul Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. Astfel, ProCredit Bank invită toţi antreprenorii, partenerii dar şi invitaţii expoziţiei să viziteze standul băncii pentru a lua cunoştinţă cu spectrul larg de produse şi servicii bancare.

În activitatea sa banca acordă o atenţie semnificativă susţinerii financiare a întreprinderilor mici şi mijlocii, fiind ferm convinsă că aceste afaceri reprezintă locomotiva esenţială, ce contribuie substanţial la creşterea economiei naţionale. Din aceste considerente ProCredit Bank salută iniţiative de acest gen, participând activ la Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii încă de la primele ediţii.

ProCredit Bank este „banca responsabilă din vecinătatea” oamenilor din comunitate, care prestează o paletă de produse bancare simple, clare şi transparente. Cel mai valoros activ al băncii se regăseşte în echipa profesionistă şi competentă, capabilă să ofere cele mai potrivite şi avantajoase soluţii, în funcţie de necesităţile fiecărui client în parte.

Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este organizat în fiecare an sub patronajul Guvernului RM, reprezentând o trecere în revistă a sferei antreprenoriale din Republica Moldova. Conlucrarea cu micul business contribuie indiscutabil la intensificarea nivelului de dezvoltare a ţării, fapt pentru care ProCredit Bank se alătură la platformele de comunicare organizate la nivel naţional, oferind servicii bancare într-un mod simplu, clar şi transparent.

 

ProCredit Bank. Pentru că îi pasă de afacerea mea.

* * * * *
B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (79,05%), KfW, Germania (15,06%) şi DOEN Foundation, Olanda (5,89%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

 

© ProCredit Bank, 24 mai 2011. Toate drepturile sunt protejate.