ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Acum drumul la bancă este mai scurt cu E-banking

Fiind ferm convinşi că întreprinderile foarte mici, mici şi mijlocii reprezintă sectorul cel mai activ din economia ţării, ProCredit Bank vine în întâmpinare cu un serviciu creat special pentru segmentul dat – E-banking. Acesta permite clienţilor business să gestioneze diverse operaţiuni bancare, direct de la birou, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă.

E-banking oferă posibilitatea oamenilor de afaceri de a efectua diferite tranzacţii şi operaţiuni bancare, necesare pentru dezvoltarea afacerii lor, indiferent de timp şi spaţiu. Astfel, fără a fi nevoiţi să vină la bancă, antreprenorii sau persoanele împuternicite cu dreptul de semnătură pot: vizualiza şi imprima soldul conturilor sau extrasele de cont, efectua operaţiuni de schimb valutar, gestiona plăţi intra-bancare şi interbancare direct de pe cont, efectua plăţi bugetare şi internaţionale. O altă posibilitatea este încărcarea/descărcarea extraselor de cont, a ordinelor de plată din sistemul de contabilitate şi expedierea lor la bancă.

Avantajele pe care le aduce noul serviciu E-banking pentru dvs. şi afacerea dvs. sunt: comoditate, accesibilitate şi confort la distanţă. Pentru a avea acces la E-banking este nevoie de un cont deschis la ProCredit Bank, cheile de semnătură digitală a persoanelor împuternicite şi acces la Internet. Pentru comoditate adiţională, la activarea serviciului E-banking, clientului îi este pus la dispoziţie un manual cu instrucţiuni detaliate despre fiecare operaţiune în parte şi modalitatea de realizare a acestora. E-banking de la ProCredit Bank este simplu în utilizare, cu o interfaţă prietenoasă şi nu necesită cunoştinţe speciale în domeniul TI.

Astfel, printr-un singur click drumul la banca devine mai scurt şi mai comod.

 

 ProCredit Bank. Banca pentru afacerea dvs.

* * * * *
B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (81,9244%), KfW, Germania (11,9883%) şi DOEN Foundation, Olanda (6,0873%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare Dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

 

© ProCredit Bank, 21 decembrie 2010. Toate drepturile sunt protejate.