ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Site-ul www.procreditbank.md acum într-o altă formulă

ProCredit Bank lansează o versiune nouă a paginii sale web www.procreditbank.md, care cuprinde şapte secţiuni: DESPRE BANCĂ, PENTRU DVS. ŞI FAMILIA DVS., PENTRU AFACEREA DVS., CONTACTE, CARIERĂ, NOUTĂŢI şi TENDERE.Site-ul este disponibil în 3 limbi: română, rusă şi engleză şi poate fi accesat din orice colţ al lumii.

Noul site îşi propune să fie o cale eficientă de dialog între ProCredit Bank şi clienţii săi, oferind un suport informaţional transparent tuturor categoriilor de public. Componenta esenţială a site-ul www.procreditbank.md se regăseşte în descrierea detaliată şi complexă a tuturor produselor şi serviciilor oferite de ProCredit Bank, lista de preţuri, tendere publice precum şi informaţii despre istoria şi acţionarii grupului internaţional ProCredit, noutăţi, ştiri etc. Pagina-web prezintă oportunităţi noi de comunicare directe cu banca, prin intermendiul rubricilor Abanare la ştiri şi Adresează o întrebare, iar Calculatorul de Credit va ajuta să efectuaţi calcule şi să vă convingeţi de corectitudinea cifrelor.

Beneficiul pe care îl aduce www.procreditbank.md faţă de alte mijloace de comunicare este caracterul său mobil, actualizând în continuu informaţia cu privire la activităţile desfăşurate de ProCredit Bank. Drept urmare, pagina-web reprezintă un instrument comod, important şi transparent de comunicare a informaţiilor către clienţi, parteneri, autorităţi, mass-media şi publicul larg. Astfel, începând de astăzi ProCredit Bank vă invită să vizitaţi şi să accesaţi site-ul www.procreditbank.md.

ProCredit Bank. Banca pentru tine, banca pentru fiecare.

 

* * * * *

B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (81,9244%), KfW, Germania (11,9883%) şi DOEN Foundation, Olanda (6,0873%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare Dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză
Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 04 octombrie 2010. Toate drepturile sunt protejate.