ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank lansează un produs nou creditul ProRenovare

ProCredit Bank lansează începând cu 06 septembrie 2010 un produs nou: creditul ProRenovare, care vine să contribuie în mod responsabil la îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale populaţiei şi să corespundă cu necesităţile acesteia.
 
Creditul ProRenovare este un produs accesibil şi potrivit pentru toţi cei care doresc să-şi repare şi să-şi renoveze propria locuinţă, ameliorându-şi modul de viaţă. Creditul ProRenovare este oferit în urma unei analize detaliate a posibilităţilor financiare a clientului de a restitui împrumutul bancar. Drept urmare, creditul este oferit  persoanelor care dispun de un loc de muncă, în baza căruia obţin un salariu lunar şi stabil. Noul produs este acordat  atât în valută naţională, cât şi indexat în euro şi dolari; eliberat la cursul oficial al Băncii Naţionale. Pentru a răspunde la trebuinţele şi posibilităţile reale ale clienţilor, creditul ProRenovare este acordat pe un termen de până  la 5 ani.
 
În activitatea sa, ProCredit Bank acordă o atenţie deosebită modului transparent şi social responsabil de creditare, care duce la o dezvoltare sănătoasă a întregii societăţi. „Am lansat produsul de creditare pentru persoane fizice ProRenovare, deoarece tindem să satisfacem nevoile clienţilor persoane fizice într-un mod responsabil şi în acelaşi timp eficient. O relaţie stabilă şi de încredere între client şi bancă se bazează pe o comunicare transparentă şi pe o etică profesională şi morală înaltă”, a menţionat Kemal Seitveliiev, Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere al ProCredit Bank.
 
ProCredit Bank. Banca pentru tine, banca pentru fiecare.
 
* * * * *
B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est si America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (81,9244%), KfW, Germania (11,9883%) şi DOEN Foundation, Olanda (6,0873%).
 
ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.
 
B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare Dvs. vă puteţi adresa specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md
 
 
 © ProCredit Bank, 06 septembrie 2010. Toate drepturile sunt protejate.