ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank anunţă despre schimbarea orarului de lucru în unele reprezentanţe

Pentru a răspunde în timp util şi convenabil tuturor solicitărilor venite din partea clienţilor începând de astăzi, 1 iulie 2010, reprezentanţele ProCredit Bank din: Făleşti, Floreşti, Drochia, Soroca, Edineţ, Ocniţa, Ungheni, Comrat, Cahul, Hânceşti şi Căuşeni vor începe ziua de muncă de la ora 8.00 şi vor lucra până la ora 17.00.

Reprezentanţele din oraşul Chişinău, Bălţi şi Orhei vor activa în continuare conform orarului de muncă obişnuit, de la 9.00 – 18.00.

În prezent, în ţară activează 25 de reprezentanţe ProCredit Bank, dintre care 10 în oraşul Chişinău şi 15 în regiuni. Vom fi bucuroşi să vă deservim în orice reprezentanţă, la orice oră.

ProCredit Bank. Banca pentru tine, banca pentru fiecare.

* * * * *

B.C. „ProCredit Bank” S.A. face parte din grupul de bănci ProCredit, prezent în 21 de ţări în Europa de Est, America Latină. Este o bancă internaţională cu 100% capital străin, acţionarii băncii sunt: ProCredit Holding AG, Germania (81,9244%), KfW, Germania (11,9883%) şi DOEN Foundation, Olanda (6,0873%).

ProCredit Bank este o instituţie financiară stabilă şi demnă de încredere, scopul băncii este de a construi relaţii de parteneriat şi de durată cu clienţii săi, bazate pe încredere reciprocă. ProCredit Bank se poziţionează pe piaţa financiară ca fiind „banca din vecinătate”, o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la condiţii avantajoase pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

B.C. „ProCredit Bank” S.A. tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare Dvs. vă puteţi adresa şefului Departamentului Marketing şi PR, Lilia Pîntea

Telefon: 836-430, e-mail: l.pintea@procreditbank.md