ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Un serviciu nou pentru Clienţii Business în cadrul B.C. ProCredit Bank S.A., oferit în premieră pe piaţa financiar bancară din RM

B.C. „ProCredit Bank” S.A.,  oferă în premieră pe piața financiar bancară din Republica Moldova posibilitatea pentru Clienţii Business de a efectua transferuri în moneda națională a Chinei - Yuan Renminbi (CNY) achitând doar 25 USD indiferent de suma transferului.

Acest serviciu vine in sprijinul clienţilor – importatori, care efectuează achitarea marfurilor importate din China în Dolari SUA. Posibilitatea de a efectua transferi în CNY aduce avantaje semnificative atât pentru Clienţii Business cât și pentru partenerii acestora:

  • Elimină comisioanele adăugătoare pentru transferuri în Dolari SUA a băncilor corespondente din Statele Unite ale Americii;
  • Elimină costurile de schimb valutar pe care le presupune trecerea printr-o valută suplimentară (fie USD, fie EUR);
  • Simplifică formalitățile asociate plăților valutare pe teritoriul Chinei;
  • Facilitează încasarea într-un timp mai scurt a fondurilor în conturile partenerilor din China.

Având în vedere că importurile din China în ianuarie-martie 2017, comparativ cu perioada similară din anul 2016 au crescut cu 31,8%*, considerăm că serviciul dat este mult aşteptat de Clienţii Business şi va simplifica procesul de tranzacții valutare către China consolidând relațiile de afaceri cu partenerii chinezi.

*Sursa datelor: www.statistica.md Activitatea de comerț exterior a Republicii Moldova în ianuarie-martie 2017

Pentru a lua cunoștință cu Tarifele și Comisioanele puteți accesa următorul link

Cu respect,

Echipa ProCredit Bank