ProCredit Bank

ProCredit Bank

Cum luăm noi deciziile de creditare

Metodele aplicate de ProCredit Bank la luarea deciziilor de acordare a creditelor au la bază cele mai bune practici internaţionale, aplicate ani la rând  de bănci specializate în prestarea serviciilor financiare afacerilor mici. Prin aplicarea acestor metode noi contribuim la stabilirea unor standarde de creditare în Republica Moldova prin care clientul poate beneficia de serviciile financiare de care are nevoie. Aceasta înseamnă că noi vom oferi un credit, dacă suntem absolut convinşi că clientul poate întoarce creditul conform termenului convenit iniţial.     

Noi oferim credite întreprinderilor mici şi mijlocii, care-şi adezvoltă activitatea în domeniul producerii, comerţului, prestării serviciilor şi agriculturii. Condiţia necesară pentru a primi credite este ca afacerea să activeze de cel puţin 6 luni.

Dacă un client business îndeplineşte criteriile de aplicare pentru un credit, consultantul nostru client business şi expertul de credite adună toată informaţia necesară băncii pentru a decide dacă să fie sau nu aprobat creditul. Analiza noastră financiară este obiectivă, care se bazează pe date şi situaţia reală a afacerii. oferind consultanţă financiară profesionistă fiecărui client în parte. De asemenea, ne ajută să depistăm posibilităţile şi oportunităţile reale ale afacerii. În contextul dat, angajatul ProCredit Bank poate oferi consultanţă financiară profesionistă în timpul procesului de analiză. fiecărui client în parte. Datorită experienţei noastre în acest domeniu, analiza poate fi efectuată într-o perioadă de timp foarte scurtă, doar 2 zile. Drept urmare, decizia este luată foarte repede.   

Noi avem o abordare flexibilă, care ne permite să reacţionăm rapid la schimbările de pe piaţă şi să luăm măsurile necesare pentru a minimaliza riscurile la care ar putea fi expuşi clienţii noştri şi afacerile lor. Cerinţele noatre faţă de gaj sunt de asemenea flexibile. Aproape orice proprietate - mobilă sau imobilă, poate servi drept gaj pentru un credit de la ProCredit Bank.  Flexibilitatea şi comoditatea caracterizează la fel şi graficele de rambursare a împrumuturilor, care pot fi ajustate în funcţie de caracterul sezonier al afacerii şi alte criterii specifice afacerii clientului.

Metodologia descrisă mai sus este elaborată în vederea luării unor decizii transparente, obiective şi independente. Mai mult de atât, toţi angajaţii ProCredit Bank respectă Codul de Conduită care stabileşte standarde etice înalte de business. Noi suntem convinşi că acestea ne vor permite să construim parteneriate de lungă durată cu clienţii noştri ,bazate pe încredere reciprocă. 

La prima noastră discuţie dvs. veţi avea nevoie de următoarele documente:

Persoană fizică:

  • Buletinul dvs. de identitate

 

Persoană juridică:

  • Buletinul de identitate al managerului sau fondatorului
  • Certificatul de înregistrare al companiei
  • Actul de constituire al întreprinderii cu toate completările incluse