ProCredit Bank

ProCredit Bank

Plăţi internaţionale

Afaceri fără frontiere

ProCredit Bank este orientată spre o colaborare durabila cu clienţii săi, precum şi pentru a facilita colaborarea acestora cu partenerii lor de afaceri. Într-un mediul economic internaţional, a cărui caracteristică principală este dinamica - viteza şi facilitatea sunt esenţiale pentru menţinerea relaţiilor de afacere stabile.

 

În acest scop, în afară de serviciul ProPay, valabil pentru toate tările membre ale grupului ProCredit, ProCredit Bank Moldova Vă oferă deasemenea posibilitatea efectuării în condiții avantajoase a plăților internaționale în afară grupului la tarife competitive prin intermediul Internet Banking.

 

Astfel, efectuînd plăţi internaţionale prin intermediul băncilor în afara grupului ProCredit, beneficaţi de:

  • rapiditate;
  • comision pentru recepţionarea plăţilor internaţionale - 0
  • tarife competitive:
     

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să apelaţi  unul din consultanții băncii la numărul 0 800 000 10, sau să vizitaţi cel mai apropiat oficiu ProCredit Bank.

 

Vă aducem la cunoştință că conform Hotărârii BNM, nr. 141 din 21.06.2012 cu privire la modificarea şi completarea Regulamentului cu privire la transferul de credit, începând cu 01.01.2013, procesarea plăţilor în valută străina va fi posibilă doar în baza ordinelor de plată în valută străină ce vor conţine în date bancare codul IBAN (“International Bank Account Number”, cod unic la nivel internaţional atribuit unui cont bancar).

 

Graficul de primire a ordinelor de plată

 
 
 
Suntem bucuroși să ne dezvoltăm împreună cu dvs.!
ProCredit Bank. Banca pe care puteți conta.